De Toekomst – De Architecten Cie

Om te beginnen met een groot compliment te geven voor deze uitermate goed voetballende wedstrijd en de sportiviteit sierde deze wedstrijd. Voor als ik begin aan het verslag wil ik wel even vermelden dat Cie zonder wissels moest spelen maar een kwartier voor het einde ging dat opbreken, want als zij alle kansen hadden benut had ik nog niet geweten wat de uitslag betreft. Natuurlijk is de uitslag zonder meer verdiend, want je bent natuurlijk niet voor niets de nummer een, dus was het knap van Cie om het tempo zo lang vol te houden. De eerste helft werd met een (3 – 1) stand afgesloten en werd er al in de 1e minuut heel fraai gescoord door Ziad en in de 7e m door Callum (1 – 1) en Mike en Ziad beide nog (1x). In de 2e helft scoorde beide (3x) voor Cie Marco (2x) en nog (1x) en voor Toekomst Aldin en Boris beide (1x) en Ziad nog (1x) met een hattrick. Ik heb het al in de zaal gezegd maar nogmaals bedankt voor deze fijne wedstrijd.