Team V — Boulevardboys

Wat werd ik weer verwend met deze wedstrijd, wat ik heb geen enkele keer hoeven te fluiten en wat de sportiviteit betreft dat kon niet beter. Hier ook een dik compliment en ondanks dat ik natuurlijk dik tevreden ben, werd het wel een beetje vervelend wat de regels betreft. De intrap een paar keer op de verkeerde lijn en het fouten wisselen met 6 man in het veld dus even opletten. Ondanks de dik verdiende overwinning, vind ik de uitslag wel erg groot. Vooral in de 1e helft was er weinig kracht verschil, want deze werd maar met een (1 – 2) stand afgesloten en werd gescoord in de 8e minuut door Andreas en in de 13e en 21e m Tom. In de 2e helft scoorde alleen Boulevardboys Reinier en Dychano (1x) en Emanuel met een zuivere hattrick (3x). Tom en Reinier waren goed voor enkele assists.