De Architecten Cie – KUUB

Deze wedstrijd werd er een met veel belang voor KUUB, want zij zouden met winst een gedeelde 1e plaats bereiken en gezien de stand van beide teams zou dit tegen Cie niet zo moeilijk moeten zijn. Maar voetbal blijft een sport met veel verrassingen en dat was er zoo een, want KUUB sleepte er met veel moeite een gelijk spel uit en wel op het nippertje. In ieder geval een leuke wedstrijd met veel inzet van beide teams met een groot compliment van scheidsrechter Frits J.r voor de sportiviteit en de medewerking wegens zijn blessure. De 1e helft werd met een (1 – 2) stand afgesloten en daar zorgde voor in de 6e minuut Lucas (0 – 1) – 8e m Djani (1 – 1) en weer Lucas 9e m. In de 2e helft scoorde Marco 40 m (2 – 2) – Rob 45e m (3 – 2) en Rob 50e m de (3 – 3). Twee gelijkwaardige teams die met veel plezier hebben gevoetbald.