Boulevardboys – Studioninedots

Alweer een fijne wedstrijd gefloten met veel inzet en over het algemeen goed voetbal van beide kanten en niet te vergeten, de sportiviteit bleef op de eerste plaats staan ondanks wat overtredingen in soms wat te stevig voetbal werd er weer met veel respect tegen elkaar gevoetbald. In de eerste helft zonder meer twee gelijkwaardige teams, met over het algemeen goed voetbal en dat de 1e helft maar met een (2- 3) stand werd afgesloten bewijst dat wel. Veel kansen voor beide teams en wist Boulevardboys in de 6e en 10e minuut te scoren door Floris (2x) met medewerking van beide broertjes Bennie en Barry en voor Studio in de 11e – 18e en 24e m door Kamil – Spike en Pim door een fraaie voorzet  van Kamil. In de 2e helft scoorde nog Roel (1x) – Spike (1x)  en Metin (2x). Fijn weekend voor allen.