Boulevardboys – KUUB

Op de eerste plaats een groot compliment voor deze goed voetballende wedstrijd, die met veel snelheid werd gespeeld en dat werd tot het einde vol gehouden. Heel veel sportiviteit en hoefde scheidsrechter Ruud weinig te fluiten voor overtredingen en de weinige overtredingen werden altijd spontaan opgelost. Hij vond het eigenlijk een wedstrijd met een heel sterk Kuub die er dan ook voor zorgde dat de 1e helft met een terechte stand van (1 – 3) werd afgesloten en daar zorgde voor Joel met een zuivere hattrick (3x) en voor Boulevardboys scoorde David (1x). De 2e helft met ongelofelijk wending want KUUB kreeg zoveel kansen om de voorsprong te vergrote, maar niets lukte meer en dat lukte bij Boele wel door Arvid (1x) en David ook met een zuivere hattrick (3x) wat een verrassende uitslag is geworden van (5- 3).