De Architekten Cie. — AS Berlage

Ook scheidsrechter Ruud is heel tevreden over deze fijne en sportieve wedstrijd en met een dik compliment, heeft hij met heel veel plezier gefloten. Want ondanks het grote verschil in de uitslag werd er met veel respect tegen elkaar gevoetbald en werd de 1e helft met een niet al te groot verschil (1 – 3) afgesloten. Het score verloop in de ze helft 16e minuut Iago – 19e m Nico – 23e m weer Iago en in de 24e m Everton. In de 2e helft een heel sterk Berlage en ging het wat minder met Cie en dat resulteerde in een eindstand van (3 – 8), Scheidsrechter vond gezien de uitslag van de 1e helft de uitslag wel erg groot uitgevallen, ondanks dat deze zonder meer is verdiend. In de 2e helft scoorde Cie nog twee keer door weer Nico en Erkan en voor Berlage Benjamin en Carlos beide (1x) en Carlos nog (1x) dus een hattrick en Joel (3x) met een zuivere hattrick. Berlage keurig op de 2e plaats.