Boulevardboys – De Architecten Cie

Meteen maar mee beginnen met een groot compliment van scheidsrechter Ruud, voor deze sportieve wedstrijd met een sterk Boulevardboys in de 1e helft en in de 2e helft twee gelijkwaardige teams. Beide teams kregen kansen in de 1e helft om te scoren en dat lukte niet bij Cie en dat lukte bij  Boulevardboys wel en wisten in de 4e minuut te scoren en Reinier in de 8e en 17e m zodat de 1e helft met een (3 – 0) werd afgesloten. In de 2e helft een herboren Cie ondanks dat Boulevardboys weer als eerste scoorde vanaf de 27e m t/m de 33e m (2x) en Reinier weer (2x) dus een hattrick, liet Cie zien dat zij dat ook konden en scoorde (2x) – Lars en Callum beide (2x) maar Boele scoorde nog  (1x) – Floris en Reinier beide (1x) en dat was even teveel, zodat de wedstrijd met een (10 – 6) stand werd geëindigd.

vr 1 okt 2021 18:00 Poule A 2021-2022