Boulevardboys – AS Berlage

Een wedstrijd met op het einde een ongelofelijke uitslag, maar eerst een groot compliment voor de sportiviteit en goed voetballende wedstrijd  dat tot het einde werd volgehouden. Frits J.r was heel tevreden en vond het een eer om zo een kanjer van een wedstrijd te mogen fluiten en kon het zelf haast niet geloven wat er in de laatste 8 minuten gebeurde. Ook hier weer twee gelijkwaardige teams en werd er al heel snel gescoord in de 7e minuut door Emanuel – 15e m Joel en in de 22e t/m de 24e m Bart – Roel en Mertcan ((3 – 2) en met deze stand begon de 2e helft. Berlage begon goed want vanaf de 31e m t/m de 40 m en scoorde Gert – Ivan – weer Roel en Pablo (3 – 6) en wist verder niet meer te scoren en dat deed Boulevardboys wel vanaf de 41e tot de 49e m door David die even (4x) wist te scoren (7 – 6). Roel had een aandeel want hij moest het doel verdedigen in de 2e helft en dat deed hij heel goed.