AS Berlage – Studioninedots

Om te beginnen heb ik een dijk van een wedstrijd mogen fluiten en wat een spanning, maar de sportiviteit bleef op de eerste plaats staan dus een groot compliment is zeker op zijn plaats. Goed voetbal met veel snelheid en dat werd tot het einde volgehouden en ondanks dat beide verdienden om te winnen denk ik toch dat uitslag (6 – 6) terecht was. Het deed mij dan ook heel goed dat Bram op de bank zat, want door een ernstig motor ongeval was hij ernstig gewond geraakt en wens hem alle sterkte toe met het herstel. Wat de wedstrijd betreft en heel sterk Berlage in de 1e helft en een sterk Studio in de 2e helft. De 1e helft werd met een  (4 – 2) stand afgesloten en met een heel sterk Studioninedots in de 2e helft wisten zij het gelijke spel af te dwingen. Met een heel snel doelpunt 30 seconden scoorde Berlage en Gert – Iago en Sander in de 19e – 23e en 24e minuut en voor Studio Spike 16e en 20e m. In de 2e helft scoorde Spike ook in 30 sec en de 35e m dus een hattrick – Metin en Thomas beide (1x) en Gert en Iago ook beide (1x).