AS Berlage – KJ’15

Een wedstrijd met veel strijd en inzet en zonder meer twee teams die even sterk waren, een inzet voor 100 procent met goed voetbal dat tot het einde werd volgehouden. En ondanks wat overtredingen  werd er met respect tegen elkaar gevoetbald en bleef de sportiviteit op de 1e plaats staan. Beide teams kregen veel kansen en dat de uitslag (2 – 2 is geworden, is een hoop te danken aan beide doelmannen Thomas en Benjamin die vele reddingen verrichte. Het was het wachten wie als eerste zou scoren en dat was Berlage al in de 6e minuut door Wouter (1 – 0) en door goed doorzetten scoorde Dion in de 14e m de (1 – 1). Wouter had de smaak te pakken en scoorde weer inde 19e m de (2 – 1) wat de stand van de 1e helft is geworden. In de 2e helft werd er gescoord in de 31e m via een combinatie met de doelman die Sies bediende met een verre worp, Sies weer met een fraaie voorzet op Daan die dit fraai afrondde. Jammer van het misverstand met wat commentaar, maar bleef het een fijne wedstrijd om te fluiten.