AS Berlage – De Architecten Cie

Eerst maar beginnen met een groot compliment voor deze uitermate sportieve wedstrijd, die vanaf het begin tot het eind alleen maar goed voetbal liet zien en ben er trots op dat ik zulke fijne wedstrijden mag fluiten. Alleen is het weer jammer dat er voor de wedstrijd weer nieuwe namen worden opgegeven en alle teams moeten er rekening mee houden dat dit eind november is afgelopen en worden daarna de nieuwe spelers die scoren als anoniem vermeld. Nu weer terug naar de wedstrijd en beginnen wij met de 1e helft en scoorde in de 9e minuut Magnus – 11e m Joel en Callum 13e m, zodat de 2e helft met een (2 – 1) stand moest beginnen. Gert scoorde al heel snel in de 27e m – 38e m Flavio en Wouter in de 40e en 45em, wat een eindstand van (5 – 2) is geworden. Een kleine smet in deze fijne wedstrijd is dat Magnus een bal keihard in zijn gezicht kreeg en kreeg te horen dat Benjamin in ieder geval meteen na de wedstrijd met Magnus naar het ziekenhuis ging ter controle. Heel veel sterkte toegewenst en hopen dat het niet al te erg is en stel het op prijs om te horen hoe het met hem gaat