AS Berlage – Boulevardboys

De eerste wedstrijd zit er op en wat een fijne wedstrijd en vooral de sportiviteit die was in een woord fantastisch en wordt dan ook terecht met een 10 beloont. Goed voetbal van beide zijde maar Berlage was even wat sterker dan Boulevardboys en dan hadden zij nog eens de pech dat de doelman Benjamin in een uitstekende vorm verkeerde en moeilijk te passeren was. De eerste helft werd met een (2 – 1) stand afgesloten en was het scoren als volgt in de 9e minuut Joel – Reinier 19e en in de 24 m Wouter. In 2e helft scoorde Boulevard boys nog (1x) en voor Berlage Wouter en Iago beide (1x) – Joel nog (2x) dus een hattrick. Met nog een extra compliment en heb met veel plezier gefloten en veel sterkte voor Bart met zijn blessure.