2e helft Competitie – OZ Architects — OTH

Eerst maar beginnen met een dik compliment voor deze goed voetballende wedstrijd en dat niet alleen, de sportiviteit bleef op de eerste plaats staan. Twee gelijkwaardige teams en dat de 1e helft maar met een (1 – 1) stand werd afgesloten, is te danken aan de doelman Dimitri want binnen 5 seconden 3x een redding zegt genoeg. Want OTH had genoeg kansen maar het bleef bij een doelpunt en daar zorgde voor Thomas en voor OZ scoorde Stein. In de 2e helft scoorde OZ en Enrique (1X) keer en Rick K (2x). Rick en Thomas waren goed voor enkele assists. In de laatste 10 minuten kregen beide teams nog enkele goede kansen zeker bij OZ, maar ook de doelman Kurosh wilde daar niet aan meewerken door enkele fraaie reddingen.