VDNDP — NL Architects

Een verslag maken doe ik altijd met veel plezier, maar deze keer wordt dat een stukje minder en de reden is de vele overtredingen. Toch bleef de wedstrijd sportief, maar het aantal keren dat ik moest fluiten zorgde er voor dat mijn plezier een stukje minder is geworden en dan nog eens de discussie na afloop over een handsbal die ik niet heb gezien. Kortom een wedstrijd om gauw te vergeten en hoop dat niet meer mee te maken. De 1e helft eindigde met een (4 – 2) stand 2x NL – Onur en Tim (1x) en Max (2x). In de 2e helft Noam (1x) – Onur – Tim en Wesley (1x) Wesley met het mooiste doelpunt van de wedstrijd en Max nog (2x) dus een hattrick. Toch kreeg NL diverse kansen, maar Robin de doelman was bijna niet te passeren. Fijne dagen voor alle toegewenst.