VDNDP — AM public relations

Ik heb zonder meer een fijne wedstrijd mogen fluiten tot 5 minuten voor het einde. Weinig overtredingen dus voor de sportiviteit is een dik compliment is zeker op zijn plaats. Jammer dat de laatste minuten door het onderlinge commentaar, de wedstrijd een beetje verpeste. Zelf ben ik diep onder de indruk dat dit gebeurt met zo een kanjer van een wedstrijd en vooral de discussie met een speler op het einde. De 1e helft eindigde met een (2-1) stand Daan (1x) – Killian en Tim ook (1x). In de 2e helft Daan (1x) – Max – Onur en Tim ook (1x). AM had de pech om (4x) de paal te raken, veel kansen maar Robin de doelman was bijna niet te passeren. Ik hoop de volgende wedstrijd dit niet meer mee te maken.