OZ Architects — NL Architects

Deze wedstrijd blonk uit wat de sportiviteit betreft en vind ik het heel jammer dat er in de 2e helft teveel gefloten moest worden wegens iets teveel overtredingen, maar bleef de sportiviteit een grote rol spelen en dat maakt een hoop goed. Dus is ook hier een groot compliment op zijn plaats en heb ik toch een fijne wedstrijd mogen fluiten. Toch een wedstrijd met twee gezichten, met een heel sterk NL in de 1e helft want deze werd met een (0 – 4) stand afgesloten en scoorde Vincent (1x) – Itamar (2x) en nog (1x). Toch kreeg OZ redelijk wat kansen, maar Philip de doelman wilde daar niet aan meewerken. In de 2e helft een sterk OZ en scoorde (3x) door David – Maarten en Nico en voor NL David (1x). Vincent – Kai en Itamar waren goed voor enkele assists.