Urban United XL — OTH

Als je tegen de kampioen speelt en de wedstrijd in een (6 – 6) stand eindigd, dan mag je dat best een prestatie noemen. En dat niet alleen want ik heb geen enkele keer moeten fluiten voor een overtreding, dus een dik compliment voor de geweldige sportiviteit en heb weer met heel veel plezier gefloten. Weinig kracht verschil en dat werd meteen al in de 1e helft bewezen want deze werd met een klein verschil (3 – 4) afgesloten. Het score verloop in de 9e – 12e – en 18e minuut Sander – Abel met een heel fraai doelpunt en Peter en voor OTH even (4x) door Thomas een pittige zuivere hattrick. In de 2e helft scoorde weer Thomas en Wouter (1x) en voor Urban Sander (1x) en Abel nog (2x) dus ook een hattrick. Rick – Sander en Abel waren goed voor enkele assists.