Studioninedots — OTH

Het kan niet op want buiten de gele kaart in de 49 minuut wegens te ruw spel van Spike, heb ik een eindeloze fijne wedstrijd mogen fluiten. Een gelijk spel had zeker terecht geweest en werd de wedstijd in de laatste 2 minuten beslist. Zonder meer een snelle en een goed voetballende wedstrijd, met heel veel sportiviteit. De 1e helft werd met een (1-1) stand afgesloten en werd er gescoord in de 13e en 15e minuut door Thomas en Niels. In de 2e helft werd er gescoord in de 31e en 36e m door Rick via een assist van Thomas en Ejoub. Het leek een gelijk spel te worden, maar Studio scoorde (2X) in de laatste 5 minuten en staat netjes op de 2e plaats. OTH kreeg genoeg kansen maar Omar op doel wilde daar niet aan meewerken. Fijn weekend voor allen.