OTH – NL Architects

—

Een wedstrijd om van te smullen en een eer om dat te mogen fluiten en dat is een dik compliment waard en de stand (2 – 2) vind ik terecht, want beide verdienden om te winnen. Ik heb alle heel goed zien voetballen en dan nog eens twee geweldige doelmannen, die een groot aandeel hebben met deze stand wegens de vele reddingen. De inzet was geweldig en waren beide teams even sterk en het tempo met het goede voetbal werd tot het einde vol gehouden en de enkel overtredingen, gebeurde tijdens een spel situatie en bleef het uiterst sportief. De 1e helft werd met een (1 – 0) stand afgesloten en daar zorgde voor Nick in de 3e minuut. In de 2e helft scoorde Vincent al in de 4e m de (1 – 1) door een assist van Eric en in de 40e m weer Nick ook door een fraaie assist van Rick en Eric scoorde in de 42 m de (2 -2) en ook door een fraaie assist van Vincent. Nogmaals complimenten.