OTH – Kerkstraat 204

Een wedstrijd met een verrassende uitslag, maar voor ik aan het verslag ga beginnen wil ik eerst OTH een extra compliment geven en de reden is dat Kerkstraat met de aanvang een speler te kort had en heel spontaan boot Wouter en zijn team aan  om ook met een speler minder te gaan beginnen. Tot de 18e minuut duurde dat en waren beide teams weer compleet en kunnen wij ook over een hele sportieve wedstrijd spreken, met over het algemeen goed voetbal en met veel inzet. De 1e helft werd maar met een (0 – 1) stand afgesloten en daar zorgde voor Manuel in de 16e minuut en was de 2e helft een spiegelbeeld van de deze helft. In deze helft scoorde in de 29e en 31e m weer Manuel en Danny en in de 43e m Mathijs en de overwinning is een groot deel te danken aan de doelman Ravi, want OTH kreeg genoeg kansen maar hij was bijna niet te passeren.