OTH – Dynamo Spartak

Deze wedstrijd was ook heel sportief en dat begon al met het begin van de wedstrijd, want OTH had even een speler te kort en heel spontaan begon dan ook Dynamo met een speler minder tot OTH compleet was. Er werd dan ook met veel plezier en respect tegen elkaar gevoetbald en dat bewijst wel dat ik maar twee keer voor een licht overtreding moest fluiten. Een veel sterker OTH benutte de meeste kansen  zodat de 1e helft met een (1 – 5) stand werd afgesloten en daar zorgde voor al in de 5e minuut – Thomas met een hard schot – Nick en Rick beide  (1x) en Mathijs (2x) waarvan de 2e met een fraaie lob van grote afstand en Akki in de 25e m door een fraaie hoekschop van Floris. In de 2e helft scoorde nog voor OTH Rick nog (1x) – Nick en Thomas beide (2x) en beide dus een hattrick en voor Dynamo scoorde nog Floris en Zeeger beide (1x) dus een familie onder onsje.