NL Architects — Royal HaskoningDHV

Eerst maar beginnen met een heel groot compliment van de scheidsrechter voor deze fijne en sportieve wedstrijd en werd er zeker tot de 40e minuut heel goed gevoetbald door beide teams. Een wedstrijd met voor de een geluk en voor de ander pech, want NL moest in de 40e minuut met een speler minder de laatste 10 minuten uitspelen met een stand (5 – 5) en daar maakte Royal gretig gebruik van en wisten zij de wedstrijd met (5 – 7) te winnen. Helaas moest Kai met een ernstige dijbeen blessure de wedstrijd verlaten en wensen hem heel veel sterkte met zijn genezing. De 1e helft werd met een (3 – 5) stand afgesloten en voor NL scoorde Kai – Itamar en Vincent alle (1x) en voor Royal Lars en Wouter beide (1x) en Riad een zuivere hattrick (3x). In de 2e helft al heel snel de (5 – 5) weer Itamar en Vincent en voor Royal Timon en Lars (1x) en jammer dat NL met een man minder verder moest. Jammer dat Royal niet met hetzelfde aantal spelers verder wilde spelen, want dat had zeker sportief geweest en was het misschien toch anders gelopen.