Dynamo Spartak – OTH

Eerst maar beginnen met een groot compliment te geven voor deze uitermate sportieve wedstrijd, want als ik (4x) heb gefloten voor een lichte overtreding is dat veel. In het begin van de 1e helft was er weinig verschil en dat bewijst de stand wel in de 21e minuut (2 – 2) en daar zorgde voor in de 8e – 15e – 16e en 21 m Zeeger – Nick – Joris en weer Zeeger, verder scoorde OTH in de 22e t/m de 25em Joris (2x) dus een zuivere hattrick en Thomas (1x) – (2 – 5) en met deze stand moest de 2e helft beginnen. Ook in deze wedstrijd had Dynamo geen wissels en dat kon je wel merken want in de 2e helft wisten zij nog maar een keer scoren door Floris en voor OTH scoorde nog Nick en Rick (3x) dus ook een zuivere hattrick. Brendam de doelman zorgde voor vele fraaie reddingen, dat de uitslag niet nog groter is geworden en het mooiste doelpunt was van Zeeger met een fraaie lob op aan geven van broertje Floris.