De Toekomst — AS Berlage

­Dat Berlage even liet zien dat zij wel degelijk kunnen voet ballen, is niet zo verwonderlijk want van de laatste vier wedstrijden voor dit duel wisten zij toch even (3x) te winnen. Nu was het de Toekomst die volledig werden verrast door het goede spel en konden zij het niet voorkomen, dat de 1e helft even met een (0 – 9) stand werd afgesloten. Ik denk dat de Toekomst door het snelle scoren van Berlage de grootste oorzaak was, want zij kregen toch enkele goede kansen maar lukte het niet om te scoren en hadden zij nog eens de pech dat de invallende doelman Benjamin in een geweldige vorm verkeerde. En wat is het toch de laatste fijn om alleen maar complimenten te kunnen geven, want dit was ook weer een topper van de een wedstrijd met veel sportiviteit. In de 1e helft scoorde dus Arun (1x) – Sander (2x) en Job en Wouter beide met een zuivere hattrick. Dus de 2e helft begon met een (0 – 9) stand en heb bewondering voor de Toekomst wat zij herstelde goed in de 2e helft en als zij deze vorm in de 1e helft hadden gehad was er zeker met een minder verschil aan de 2e helft begonnen. In deze helft werd er weinig gescoord en voor Berlage was dat Zouhair (1x) en voor Berlage Adam en Bryan ook beide (1x), zodat de wedstrijd met een (2 – 10) werd afgesloten. Uitschieters bij Berlage waren er niet want allen speelde goed en bij de Toekomst viel Ilias wat op en daar was ik zeer content mee. Voor allen een heel fijn weekend.

vr 18 mrt 2016 18:00 Poule A 2015-2016