OTH — NL Architects

Op de eerste maar beginnen met een dik compliment, voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Weinig overtredingen en werd er nog eens goed gevoetbald met een geweldige inzet. Over het algemeen weinig kracht verschil en dat bewijst de uitslag van de 1e helft zeker (3 – 3). Het score verloop voor NL 8e – 19e minuut Vincent en Tom en een keer onbekend en voor OTH in de 13e en 18e m Rick W door een fraaie assist van  Thijs en Wouter 21e m. In de 2e helft hetzelfde spel beeld en scoorde NL al heel snel in de 32e m door weer Tom (3 – 4) en met 6 minuten nog te spelen lukte opeens alles bij OTH en scoorde zij nog even (4x) door Rick W (1x) dus een assist Rick K (2x) en Thijs (1x) en Kai met een fraai doelpunt (1x). Bedankt voor de fijne wedstrijd.