Beker 2e halve finale – winnaar kwart wedstrijd 3 OTH – 4 Team V

—

Eerst maar beginnen met een groot compliment voor deze fijne en uitermate sportieve wedstrijd en ben een gelukkig mens om dat te mogen fluiten. Een wedstrijd met heel goed voetbal van beide kanten en was er weinig kracht verschil en is het altijd jammer dat er maar een winnaar kan zijn, want beide hadden daar recht op. Team V wist al in de 8e en de 11e minuut te scoren en OTH verkleinde de achterstand in de 20e m en dat werd dan ook de stand van de 1e helft. Met vermelding dat Team V enkele keren pech had met de paal en wisten zij in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed OTH wel in de 37e m (2 – 2), dus 9 penalty’s waren nodig voor de beslissing en miste OTH de 5e. Weinig fluitwerk en bedankt voor deze fijne wedstrijd.