Team V — KUUB

Meteen maar beginnen met een groot compliment, voor deze fijne en nette wedstrijd want de sportiviteit sierde deze wedstrijd. Team V was een moelijke tegenstander voor de koploper KUUB en bleef het lange tijd gelijk staan. Ook een compliment voor de voetballers, wegens het goede voetbal en de geweldige inzet. Toch was een voetballer die meer opviel en dat was Max de doelman, door zijn vele fraaie reddingen. De 1e helft werd met een (1 – 2) stand afgesloten en werd er gescoord in de 15e minuut Lucas – de enigste vrij trap in deze helft werd fraai benut door Mark in de 18e m en Jacob 24e m met een verre trap 24e m. De 2e helft weer Mark heel fraai 30e m en in de 38e en 49e m Lucas en Pascal. Fijn weekend.