Amsterdam

KUUB – Boulevardboys

Samenvatting

Deze wedstrijd was zonder meer sportief en werd er met veel techniek en snelheid gespeeld, maar een kleine smet op deze wedstrijd is de gele kaart die ondanks enkele waarschuwingen gegeven is en vind dat heel vervelend en vooral het commentaar van Boulevardboys. Ondanks dat zal ik jullie in de volgende wedstrijd weer met veel plezier fluiten. In de 2e helft ging het een stuk beter en blijf ik het toch een goede wedstrijd vinden en was er in deze weinig kracht verschil, want de 1e helft werd met een (2 – 1) stand afgesloten en daar zorgde Lucas voor in de 12 en 23e minuut en Tom in de 24e m. In de 2e helft zorgde Emanuel in de 42 m voor de (2 – 2) en met nog enkele minuten te spelen gebeurde het ongelofelijke met twee verre afstand schoten scoorde Lucas en Joel de (4 – 2) dus voor Lucas een hattrick.