Amsterdam

Weer een nieuw programma vanaf 2 maart

di 12 jan 2021 · Bericht van Frits

Daar wij weten dat de teams toch weer graag willen voetballen, heb ik met Danny afgesproken om toch maar weer een nieuw programma te maken. Voor mijzelf weer een hoop werk en denk ik zelf dat ik dit seizoen net zoveel programma’s heb gemaakt als de laatste 10 seizoenen. Maar ik doe het graag voor allen en nu maar hopen, dat het deze keer wel lukt en zo niet dan hebben wij altijd nog een beker programma vanaf 1 april. Dus alle datums nu op de site worden weer veranderd vanaf 2 maart en zodra ik alles op de site heb staan, zal ik dat zo spoedig mogelijk weer op de site vermelden en dat duurt toch wel enkele dagen. Wees voorzichtig en denk om je gezondheid.

Frits.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *