Amsterdam

Weer andere datums

vr 1 jan 2021 · Bericht van Frits

Op de eerste plaats willen wij allen heel veel gezondheid en geluk toewensen voor 2021 en maar hopen dat het een beter jaar gaat worden, want 2020 is voor ons allen niet zo een fijn jaar geweest en deze moeten wij maar gauw gaan vergeten. Natuurlijk is het nog niet voorbij en voor allen wees voorzichtig, zodat wij allen in gezondheid elkaar weer mogen ontmoeten.

Ten slot heb ik maar weer de stoute schoenen aangetrokken en voor de zoveelste keer (hoeveel weet ik niet meer) weer een nieuw programma gemaakt en deze begint vanaf 3 februari. Het is een kleine kans dat de wij de 2e helft van de competitie kunnen spelen en als dat wel door gaat, is het programma in ieder geval gereed. Alle datums zijn nu vanaf 3 februari definitief, dus een ieder kan zijn programma alvast noteren en ik heb dit programma naar eer en geweten gemaakt en zijn er toch wel weer enkele datums dat je even wat langer moet wachten. Mocht het weer niet door gaan dan gaan wij proberen om vanaf april een beker competitie te spelen en speel je ten alle tijden drie wedstrijden en met voldoende deelname, willen wij in Juni een toernooi organiseren. Nogmaals wees voorzichtig en blijf gezond en na een controle van de datums zijn er weer datums veranderd, dus goed controleren.

Frits

Reacties

  • Thomas op ma 4 jan 2021 om 11:49

    Frits, namens OTH ook de beste wensen en gezondheid toegewenst! We waarderen het enorm hoeveel tijd en moeite je erin steekt, ondanks de onzekere omstandigheden. Hopelijk zien we elkaar snel weer op het veld!

  • Peter op do 7 jan 2021 om 14:24

    Beste wensen en hopelijk tot snel op het veld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *