Amsterdam

Waardering voor het werk

do 22 okt 2020 · Bericht van Frits

Beste teams,

Dat ik er heel veel tijd insteek om maar steeds het programma in orde te krijgen, zal iedereen wel kunnen begrijpen en wordt het zeker door allen gewaardeerd. Maar op de achtergrond heb ik heel veel steun aan Danny Edwards en als hij niet te bereiken is door werkzaamheden is er altijd nog een keer Frank de Volder die ik ten alle tijden kan bellen als het nodig is. Wat Danny betreft die heeft op de achtergrond een hoop werk wat de financiën betreft en heeft mij door een moeilijke periode geholpen, want ik zag het een gegeven moment niet meer zitten om steeds maar weer een nieuw programma te maken. De waardering van de teams doet mij heel goed maar de waardering van Danny kort geleden, doet mij extra goed en wil nogmaals mijn grote dank bewijzen en hoop nog lang voor de geweldige Archicup te mogen werken. Een groot compliment is zeker op zijn plaats, maar dat geld ook voor de twee scheidsrechters Frits J.r en Ruud want dat hebben zij zeker ook verdiend en is het heel fijn om met beide het scheidsrechter werk te mogen doen.

Frits.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *