Amsterdam

Verandering van Datums

Beste sportvrienden en vriendinnen,

Na de laatste berichten over het corona gebeuren, dat waarschijnlijk half januari weer gevoetbald mag worden kunnen wij geen risico nemen want het programma zou op 7 januari weer starten met de 2e helft van het seizoen. Dus had ik weer het genoegen om het programma voor een groot gedeelte weer te veranderen en starten wij nu op 18 januari. In ieder geval wordt ik er steeds handiger en hoop ik natuurlijk dat het niet voor niets is geweest en hopen wij in ieder geval elkaar weer te mogen ontmoeten. Het veranderen heb ik natuurlijk in overleg met Danny gedaan en willen wij inclusief Frits J.r en Ruud de scheidsrechters, alle heel veel gezondheid toewensen en wees voorzichtig. Ten slot wil ik alle teams waarschuwen kijk constant de datums na, want ik heb natuurlijk weer diverse nieuwe datums aangevraagd en hoop dat ik deze toegewezen krijg. Dus er is altijd nog een kans dat er weer wat veranderd wordt, maar als alles met de juiste datums is vermeld zal ik dat meteen op de site vermelden.

Groeten Danny en Frits.