Amsterdam

Seizoen 2023 – 2024

di 14 mei 2024 · Bericht van Frits

Met het fluiten van een geweldige super finale, is dat de laatste wedstrijd van dit seizoen. Over het algemeen kunnen wij weer over een sportief seizoen spreken, maar geheel vlekkeloos was dat niet en daar zorgde enkele onprettige wedstrijden voor. Ik kan nu al zeggen als ik weer zo een seizoen krijg, dan stop ik er mee want ik wil wel met plezier door blijven gaan. En dat is het niet alleen want 19 afmeldingen van een wedstrijd, hebben voor een hoop werk gezorgd. Inmiddels ben ik alweer volop bezig voor het nieuwe seizoen en hoop half augustus het nieuwe programma in orde te hebben. Namens Danny en de scheidsrechters wensen wij alle een mooie zomer toe met veel gezondheid.

Frits

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.