Amsterdam

Seizoen 2021-2022 met een verassing

vr 18 jun 2021 · Bericht van Frits

Net klaar met het programma werd er even gebeld door Benjamin Faasen, dat hij toch met veel moeite genoeg spelers bij elkaar heb gekregen en graag toch weer mee wilt doen. En als iemand zo zijn best heeft gedaan en zelf blij ben dat hij weer mee doet, ga ik dus weer met veel plezier een nieuw programma maken en dat betekend dat zowel de A en de B poule beide 9 teams hebben.

Het nieuwe team Faro gaat niet door en de reden is te weinig spelers. Definitief heeft de A poule 9 teams en de B poule 9 teams en ga ik nu de datums opsturen naar de gemeente voor de uurtjes die wij nodig hebben voor het voetbal. Het programma zal medio eind juli begin augustus op de site vermeld worden.

Helaas is Rijnboutt FC nu de enigste die moest bedanken wegens te weinig spelers en willen wij Michiel en zijn team bedanken voor de jaren dat hij heeft meegedaan, want alleen maar lof voor de netheid en de sportiviteit en wij zullen het team zeker gaan missen. Mocht Faro toch mee doen dan gaat Sporting Karsten naar de A Poule, zodat beide poules uit 9 teams bestaat. Bij deze wil ik Peter Karsten met een groot compliment bedanken, want als het nodig is scheelt mij dat een heleboel werk. Nogmaals Peter ik ben diep onder de indruk voor je geweldige medewerking. Daarbij hoort ook Coen Ooijevaar want hij was ook meteen bereid om het te doen en ook dit maakte een diepe indruk. Dus nogmaals voor beide heel veel dank.

Als eerste even vermelden de teams die zich voor het aankomend seizoen hebben ingeschreven.

A poule (AS Berlage) – (Boulevardbos) – (De Architecten Cie) – (De Toekomst) – (K’15) – (KUUB) – (MVSA Architects) – (Studioninedots) – (Royal HaskoningDHV).

B poule (Dynamo Spartak) – (NL Architects) – (Mollink Soeters PPHP) – (OTH) – (OZ Architects) – (Sporting Karsten) – (Team V) – (Urban United XL) – (Venhoeven CS).

Tot slot wat betreft het vooruit betalen van de teams betreft, krijgen de teams met de tijd een kwitantie toegestuurd door Danny Edwards.

Frits.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *