Amsterdam

Nieuwe datums vanaf 2 maart

do 21 jan 2021 · Bericht van Frits

Wat de B poule betreft die is nu in orde en kloppen alle datums. Helaas staat nog niet op 1 april de wedstrijd in de A poule vermeld, maar Danny is bezig om deze fout in orde te maken. Wat de bekers betreft daar moet ook nog een hoop aan gedaan worden.

Misschien weer voor niets, maar ik kan het risico niet nemen dat het wel door gaat en dan weten de teams in ieder geval waar zij aan toe zijn. Wat de datums betreft wil ik alle waarschuwen dat als je deze wil zien, dat je alleen de A en B programma moet openen en niet het hele programma. Wat de A en B poule betreft staat in beide een wedstrijd verkeerd vermeld en dat is in de A poule (MVSA Architects – De Architecten Cie) die staat op 12 maart en dat moet zijn op 1/4 Calvijnhal 18.00 uur. In de B poule (Rijnboutt FC – Dynamo Spartak) staat wel op de goede datum, maar de tijd en hal moeten zijn 19.00 uur Oostenburghal. Mocht dat ook weer niet door gaan dan hebben wij een wat uitgebreider beker programma vanaf 1 april.

Wat de datums betreft in het algehele programma en beker wedstrijden, die kloppen niet dus nogmaals kijk alleen naar de A en B poule. De reden is dat het voorprogramma niet de juiste datums van beide programma over neemt en daar ik even geen contact kan krijgen met Danny Edwards, kan ik verder niets meer doen en hoop ik dat hij wat laat horen zodat ik weet waar ik aan toe ben.  In ieder geval zijn de datums in de A en B poule definitief en nou maar hopen dat wij elkaar weer een keer mogen ontmoeten. Veel gezondheid toegew

Frits

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *