OTH – Team V

Verliezen van een goed team is geen schande, maar gezien de uitslag van (2 – 7) natuurlijk verdiend is wel erg groot gezien de kansen die OTH creëerde. Natuurlijk hadden zij niet alleen pech met de afwerking, maar hadden nog eens de pech dat Leon de doelman in een geweldige vorm verkeerde. Nu maar eerst een groot compliment voor deze fijne en uitermate sportieve wedstrijd en dat was het zeker, als je maar een keer heb gefloten voor een lichte overtreding. Het lukte OTH niet om in de 1e helft te scoren en dat deed Team V wel al heel snel in de 4e – 13 e en 24e minuut door Andreas (2x) en Jesper T (1x). In de 2e helft wist OTH toch te scoren door Rick met een fraai doelpunt en Thomas en voor Team V Ruben (1x) en Andreas even nog (3x) een zuivere hattrick met een goede voorbereiding van Jesper en Mark.