Amsterdam

Een bedanking aan alle teams en Danny Edwards

wo 5 jan 2022 · Bericht van Frits

Beste teams,

Totaal verrast door Danny en de medewerking van alle teams, die er voor gezorgd hebben om mij te verrassen met een extra bonus voor het vele werk het maken van nieuwe programmaas. Heel veel dank hier voor en hoop het nog vele jaren te mogen doen en ben er super trots op dat alle, op deze manier laten blijken dat er veel waardering is voor mijn medewerking. Ten slot wil ik Danny ook even in het zonnetje zetten, want hij doet natuurlijk op een geweldige manier het financiële gedeelte die zeker belangrijk zijn.

Daar de kansen steeds kleiner worden om de competitie uit te spelen en het is niet alleen de Corona, maar door het verschuiven van twee keer het programma heb ik zoveel nieuwe datums nodig en dat wordt een groot probleem. Mocht het wel door gaan dan heb ik in ieder geval een programma vanaf 1 februari en als het moet een programma vanaf 14 februari.

Ik heb het beker programma nog iets meer uitgebreid (op bestaande datums) dus is de kans groter dat er toch nog gevoetbald wordt. In ieder geval speel je dan 3 wedstrijden (twee in je eigen poule) met een voorronde, tot de achtste finale en met een beetje geluk spelen diverse teams 4 – 5 of meerdere wedstrijden. Deze wedstrijd worden nu gespeeld vanaf 21 februari t/m 22 april. De kampioenen wedstrijd wordt dus gespeeld door De Toekomst – Team V, voor een plek in de super finale.

En nou maar weer hopen dat er misschien toch nog wat gevoetbald wordt en tot slot wensen wij alleen heel veel gezondheid en geluk toe en hopen wij alle weer gauw te mogen ontmoeten.

Frits

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.