Amsterdam

Beste teams

do 5 aug 2021 · Bericht van Frits

Het is mij gelukt om de definitieve datums op de site te zetten. Er is wel een maar bij en dat is het volgende, want door dat ik niet alle datums had gekregen moest ik improviseren. Dat betekend voor alle teams dat er een periode is dat je soms ruim 3 weken moet wachten voor de volgende wedstrijd en dat kon ik niet voorkomen want ik heb zelfs een wedstrijd in Aristoshal  moeten vastleggen. In ieder geval is het lange wachten in het begin van de competitie niet zo aanwezig, maar in de 2e helft van de competitie heb je daar wel last van en is in overleg met Danny een stop wegens de feestdagen vanaf 23/12 t/m 7/1. Ik hoop dat een ieder begrip heeft voor de langere wachttijden  en nogmaals hopelijk tot 20 september. Veel geluk en gezondheid toegewenst.

Frits en Danny.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *