Amsterdam

Alle datums onder voorbehoud bekend

za 19 jun 2021 · Bericht van Frits

Beste teams,

Alle datums van de wedstrijden en het beker gebeuren staan nu op de site. Het is een overzicht en denk ik dat het voor 80 procent zeker is, maar er kunnen toch wat datums veranderen. De reden is dat ik de datums van Sporthal Zuid pas in de laatste week van Juli binnen krijg, dus het is afwachten en ben dan ook blij dat ik met Danny heb besloten om de competitie op 20 september te laten starten. Ik heb dan ook wat meer de tijd om eventuele datums weer te veranderen en als dat rond is, dan kan ik de teams waarschuwen dat de datums definitief zijn. Dus even geduld en denken wij dat het voetbal een goede kans heeft om weer te starten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *