Amsterdam

Verandering van regels zaalvoetbal

Voorbeeld

Willen alle teams er rekening mee houden dat er enkele spelregels zijn veranderd. De eerste is dat het wisselen van speelhelft is veranderd, want je blijft nu na 25 minuten op je eigen helft staan. Dus je speelt een hele wedstrijd op dezelfde helft waar je mee begint en dat heeft te maken, helaas met het corona gebeuren zodat de drukte van helft veranderen niet meer nodig is. De aftrap wordt nu gedaan door het uitspelende team en na het fluiten 25 minuten gaan wij meteen weer aan de 2e helft beginnen. Wat de uitbal betreft deze moet nu op de uitlijn gelegen worden, en de aftrap mag nu ook terug gespeeld worden. Dit is in overleg gebeurt met Danny want uiteindelijk hanteren wij ook de regels van KNVB.

Dan het volgende het houdt voor mij niet op, want sinds een week geleden werden er weer 10 datums door de gemeente terug gevorderd. Rest mij weer voor 80 procent een nieuw programma te maken en ga maandag hier mee beginnen en je moet wel heel veel van de Archicup houden om weer een programma voor de zoveelste keer te maken.

Een klein pluspuntje is er wel met het programma, want tot 1 december zijn de datums definitief en vanaf die datum worden de meeste op de site veranderd. Helaas is het programma niet zo als ik wil en moeten diverse teams soms 3 weken wachten voor de volgende wedstrijd, maar ik kan het niet meer opbrengen om dat ook nog eens allemaal uit te zoeken.

Groeten Frits.

Details

Datum Tijd
zo 13 sep 2020 11:47

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *