Amsterdam

Venhoeven CS – Kerkstraat 204

Samenvatting

Een goed voetballende wedstrijd en over het algemeen redelijk sportief en dat begon meteen al, want Kerkstraat had een speler te kort en Venhoeven begon dan ook met een speler minder en dat is altijd een compliment waard. Wat de wedstrijd betreft die werd ontsierd door de velen overtredingen en na een paar keer gewaarschuwd en wat te veel commentaar, betekende dat een keer geel in de 2e helft voor Kerkstraat. Daarom een kort verslag en zal wel de doelpunten vermelden en werd de 1e helft met een (1 – 2) stand afgesloten en daar zorgde voor in de 7e en 9e minuut Danny en Timothee voor en in de 21e m Angelo. In de 2e helft wist scoorde Kerkstraat niet meer en pas in de 41e t/m de de 46e m weer Timothee (1x) en Constantin (2x). Hopen dat ik niet al teveel van deze wedstrijden ga krijgen, want dan gaat de aardigheid er gauw vanaf.