Venhoeven CS – Urban United XL

Als je over een sportieve wedstrijd wil spreken, dan is het deze wedstrijd wel geworden want dit was voor mij als scheidsrechter een snipperdag. Er is voor geen enkele overtreding gefloten en mocht er even contact zijn, dan werd dat op een hele sportieve manier opgelost dus ook hier weer een dik compliment. De 1e helft ging zeker gelijk op want deze werd met een klein verschil afgesloten (3 – 5) en dat is zeker te danken aan het goede keeperswerk van Danny, want Venhoeven kreeg genoeg kansen. In de 5e en 6e minuut Tuur en een goed voetballende dame Maria die heel rustig scoorde (1- 1) en in de 9e en 10e m Coco (2x) en Mourijn (2 – 3). Verder scoorde nog Tuur en Daniel (2x) en wist Venhoeven in de 2e helft niet meer te scoren en dat deed Urban wel door Peter en Tuur beide (1x) Tuur met een hattrick en Pim even (3x) dus een zuivere hattrick.