Amsterdam

Venhoeven CS – Sporting Karsten

Samenvatting

Wat een prettige wedstrijd heb ik weer mogen fluiten met twee teams die vooral in de 1e helft even sterk waren en op een paar overtredingen bleef het sportief.  Dus eerst maar beginnen met een dik compliment te geven en door het weinige kracht verschil, vooral in de 1e helft werd deze dan ook terecht met een (1 – 1) stand afgesloten en daar zorgde voor Maria met een listige bal al in de 5e minuut en Yannick pas in de 17e m door een assist van Peter. In de 2e helft kregen beide teams diverse kansen maar lukte het Venhoeven niet meer te scoren en daar zorgde Martijn voor met diverse fraaie reddingen en lukte het Sporting wel om nog twee keer te scoren in de 31e en de 44e minuut door Eric (1 – 3) en dat dit een klein verschil is gebleven dankzij de vele reddingen van Klaas de doelman. Met dank voor deze fijne wedstrijd.