Urban United XL – OTH

Deze uitermate sportieve wedstrijd zorgde er voor dat ik geen enkel keer  moest fluiten voor een overtreding en dat dit ook een dik compliment waard is. Het is ook een wedstrijd geworden met twee verschillende helften met een heel sterk OTH in de 1e helft en dat bewijst de stand wel in deze helft (1 – 7). Er werd dan ook heel snel gescoord in de 1e minuut t/m 8e m scoorde Thomas (3x) dus een zuivere hattrick Wouter en Nick beide (1x) en Thomas nog (1x). Voor Urban scoorde een nieuwe speler Abel de Jager zoon van Peter een leuk moment, daar ik zelf heel veel jaren met mijn zoon in de hal heb gespeeld  en helaas een eigen doelpunt. In de 2e helft een sterk Urban want zij scoorde even (4x) en daar zorgde voor weer Abel en Sander beide (1x) en Peter liet zijn zoon dat hij het ook kon en scoorde  (2x). Voor OTH scoorde nog Rick en Wouter beide (1x).