Sporting Karsten – Team V

Eerst maar weer met een groot compliment voor deze snelle en sportieve wedstrijd en ook weer een wedstrijd met een heel sterk spelend Sporting in de 1e helft en in de 2e helft een sterk Team V. En ondanks de (4 – 1) stand in de 1e helft wist Martijn de doelman met veel fraaie reddingen erger te voorkomen. Dat geld ook voor de invallende doelman Peter want Team V kreeg zoveel kansen in deze 2e helft, dat zij er moedeloos van werden door de vele fraaie reddingen. In de 1e helft wist Sporting  te scoren door Bo 13e minuut (1x) en Joris even (3x) dus een zuivere hattrick en werd het 3e doelpunt op een fraaie wijze voorbereid door Bo en voor Team V Jesper.  In de 2e helft scoorde Joris zijn 4e en voor Team V Andreas en Mark beide (1x). Bedankt voor de fijne wedstrijd.