Amsterdam

OZ Architects – NL Architects

Samenvatting

Eerst maar beginnen met een compliment voor deze fijne en sportieve wedstrijd en werd er weer met veel plezier gespeeld, met in de 1e helft een sterk spelend NL en dat bewijst de uitslag wel van deze helft (1 – 6) en daar zorgde voor in de 5e minuut Vincent – Tomar en Philip alle (1x) en Itamar kreeg de smaak te pakken en scoorde (3x) dus een zuivere hattrick en NL scoorde nog een eigen doelpunt. In de 2e helft een veel beter draaiend OZ en wisten zij toch (4x) te scoren door Enrique – en Maarten beide (1x) en Javier (2x) en voor NL nog Ciaran en Vincent beide (2x) en Vincent ook een hattrick. De uitslag van (5 – 10) had veel hoger kunnen zijn, maar doelman Inigo verkeerde in een geweldige vorm. Vincent en Ciaran waren goed voor diverse assists.