OTH – Sporting Karsten

Een verslag maken van een wedstrijd die met een (9 – 1) stand wordt afgesloten, blijft een moeilijke klus en toch werd het een fijne wedstrijd en dat was ook te danken aan de sportiviteit want die was perfect. En de reden is dat Martijn de doelman al in de 30e minuut moest uitvallen en stond Sporting met een man minder, want zij hadden door ziekte geen wissels. Dat werd meteen opgelost Peter meteen op doel en Wouter melde zijn eigen aan om bij Sporting mee te spelen, zodat er weer twee complete teams konden spelen. Gezien de stand van de 1e helft (2 – 0) en daar zorgde voor Rick en Wouter, was er nog niets aan de hand maar in de 2e helft scoorde Sporting maar een keer door Koen en voor de Toekomst scoorde nog Thomas – Maurice en Mathijs alle (1x) en Rick scoorde nog even (4x). Nogmaals een fijne en een nette wedstrijd.