OTH – OZ Architects

—

Zonder meer twee gelijkwaardige teams in de 1e helft en dat bewijst de stand wel van deze helft (0 – 0) en waren er zonder meer kansen voor beid teams. Maar de doelmannen Kurosh en Nacho speelde een grote rol door enkele fraaie reddingen en ga ik maar meteen beginnen met een compliment te geven voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Het werd dan ook van beide zijde goed gevoetbald en dat gebeurde dan ook met een hoog tempo en had OTH de pech om zonder wissels te moeten spelen. Dat had dan ook gevolgen voor de 2e helft want de moeheid sloeg toe en wist OTH maar (1x) te score door Thomas en lukte het OZ even (4x) te scoren, door Nacho die nu voetbalde al in de 28e minuut. Verder scoorde nog Javi (1x) en Rosen weer (2x) en liet Jetze even zien dat hij ook nog aardig kan keepen. Bedankt voor deze fijne wedstrijd.