MVSA Architects – KUUB

Ook ik zelf kan alleen maar met complimenten beginnen voor deze fijne en sportieve wedstrijd en de enkele keren dat ik moest fluiten voor een licht overtreding zegt natuurlijk ook genoeg. In deze wedstrijd kan je merken dat het twee vrienden teams zijn, want er werd met veel plezier en respect tegen elkaar gespeeld en dat gebeurde de gehele wedstrijd  en dat plezier had ik ook. De 2e helft werd met een (0 – 2) stand afgesloten ondanks dat MVSA enkele kansen kregen maar Jobbe de doelman wilde daar niet aan meewerken en het scoren gebeurde al heel snel in de 5e en 9e minuut door Joel en Johan. In de 2e helft wisten beide teams (3x) te scoren, voor MVSA in de 30e – 38e en 47e minuut door Boy – Jacob en Joris, met een assist van Joris en Max. Voor KUUB scoorde nog in de 36e – 46e en 49e minuut Johan – Joel en Pascal na een weergaloze actie.