Kerkstraat 204 – Sporting Karsten

Een wedstrijd die met heel veel plezier is gefloten door scheidsrechter Ruud en hij heeft alleen maar complimenten voor deze fijne en sportieve wedstrijd. Twee gelijke teams die nog eens goed voetbal lieten zien en heel verrassend misschien door de naam verandering, liet Kerkstraat 204 even zien dat zij steeds beter gaan voetballen. Sporting Karsten moest er in ieder geval heel wat voor doen om te winnen en konden dan ook maar met een doelpunt verschil winnen. In de 1e helft scoorde als eerste in de 5e minuut Angelo – 6e en 7e m Eric en Luuk – 12e m Manuel en weer Luuk 17e m zodat de 2e helft met (2 – 3) stand moest beginnen. In de 2e helft weer Luuk 32e m dus een hattrick  – 33e m weer Manuel – 43e m Wouter en in de 46e m weer Angelo.